freebsd 9.0beta1!

Just tried out the new freebsd 9.0beta1 on the macbook air 3,2. worked out of the box, before configuring the kernel it idled at 11mb active, 30mb wired.
the new installer was nice and it worked flawlessly. i must say i was impressed, yet again with freebsd – it was basically a point and click install, on the mba!

// sluggo

 1. Peter Says:

  Hej,

  Hur gjorde du för att installera FreeBSD på din MBA? USB? Jag fick inte till det nämligen.

  ----------

 2. sluggo Says:

  Tjenare, ursäkta att svaret dröjde – tenta på fredag.
  Har bara gjort en snabb installation på hela för att sen gå tillbaka och dualboota (kommer en ny laptop om ett par veckor som jag bara kommer köra freebsd på). Vet inte vad det är som krånglar för dig, men för att boota från usbn krävs refit (antingen installerat eller på usb). Därefter har jag för mig att det var ganska smärtfritt, installerade dock inget grafiskt. Just nu hinner jag tyvärr inte göra några utförliga tester då jag har en del jobb på mban som måste bli färdigt ganska snart men för att boota mha refit är stegen samma som i arch linux guiden.
  hoppas det löser sig!

  // sluggo

  ----------

Comment